05 oktoober 2006

MK finaal - tavarada






5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Suht rõve tundub. Mul küsimus, kas said ikka kaifi kätte ja kas kaifi tekitajaks oli raja läbimine või miski muu.
Ott

Risto Kiilberg ütles ...

Päris viimasepeal maastik :) Kaifi said küll siit kindlasti, aga kuidas tulemusega rahule jäid ?

Anonüümne ütles ...

to Risto, mina ei ole kunagi sellistel maastikel kaifi kätte saanud, lihtsalt ei sobi. Maastik jube kivine ja enamus ajast kulub tegelikult jalgade ette vaatamisele. Kui nüüd vaadata teekondi, siis osavuse näitajaks on kujunenud radade otsimine ja nendel püsimine.
Ott

Viivi ütles ...

Ka minul tekib alati selliseid kaarte vaadates vastikustunne. Ilmselt olen lihtsalt liiga 'nõrk' orienteeruja ja sellisel maastikul hakkama ei saaks. Seepärast.
Aga kaarte vaadates tekkis küsimus, et milline see roheline metsas välja nägi, kas tõesti sellised suured ringi-jooksud õigustasid end?

Andreas ütles ...

Maastik oli tõesti omanäoline. Roheline koos kivikülviga oli ikka toores koht, 15 min/km on seal suur kiirus. Kivide kõrgus 30-60 cm., kaetud ühtlase samblakihiga ning paljudes kohtades olid pealmised kivid lahtised. Minu jaoks oli siiski keerulisem rajalõpus asuvad reljeefipesad. Tihe mets tegi seal liikumise koos kaardilugemisega väga keeruliseks. Arvan, et see on väga hea kant treenimiseks. Nõuab väga tugevat keskendumist ja kaardilugemis oskust. Võistelda on seal muidugi keeruline, kui järg käest kaob siis...