05 veebruar 2010

rap is sucks

Eile õhtul sõitsin marsruudil Nõo Otepää, et peale rasket välitööpäeva natuke maailma tasemel suusaradadel lõõgastuda. Pimedal metsavahelisel lõigul Luke mõisa ja Pangodi vahel lükkas raadio kahe dj peale vana kulla. Ammu pole üks lugu nii õigel hetkel tulnud ja naela pead tabanud. Lükkasin voolüümi nupu ja gaasipedaali põhja ja lasin punase noole külglibisemisse. Loodan, et saate samasuguse elamuse. Eelduseks on loomulikult see, et keerate heli valjuks, bassi põhja ja lasete püksid poolde vinna.

Rajad on Otepääl ikka esmaklassilised!!! ESMAKLASSILISED!
Aega on vähe, pole ammu aruandeid lugejatele esitanud. Ärge muretsega... töö käib. Tihe töö. Winter Xdream, SO EMV sprint ja tava, Nõmme MV 2000m. Kõik läbisin edukalt. Külmast on kopp ees, lumest on kopp ees, suusatamisest on kopp ees. Paratamatus on see, et kõike seda tuleb veel 2 kuud kannatada. Karjalase jääb ära!

3 kommentaari:

Jaagup ütles ...

Mina eelistan Kuuse-taati uskuda (mitte Lembitu Kuuse, aga mingi ilmaennustaja (mitte sünoptik) Põlvamaalt). Tema lubab, et 20. veebruaril hakkab vihma sadama ja kümnendaks märtsiks on suurem osa lund juba läinud.

Anonüümne ütles ...

Jaagup, ära Kuuse-Taati küll usalda. Nimelt just tema oli see, kes lubas veel detsembri kuu alguses, et see talv tuleb "pehme" ja erilist lund maha ei tulegi. Samuti oli ta veendunud, et Jõulud tulevad mustad.

Pole vaja seda ennustust jälgida, hommikul vaatad, mis ilm on ja teed oma trenni ära.

Ei tasu tussutada !

Maht tahab tegemist !

Rene

Martin Simpson ütles ...

Kuidas 2000m võistlus oli ka? Tempo, tunne jne, sooviks elamusi.