04 märts 2011

Ood Taivo Timmuskile

Ma ei mäleta täpselt, kas see oli matk ümber Hiiumaa või oli see matk Valgast Riiga. Igatahes mõni tund tagasi õnnestus ühe lauaa taga istuda orienteerujatest reivisõpradega ja nad lasid muusikakeskuse kõlaritest laulu, mis tõi kohe meelde need matkad. Ja nende matkadega seoses tuleb automaatselt meelde ka Taivo Timmusk, kes on eesti orienteerumise üks unustatud pärle. Taivo tegi eelmisel aastal ka jõulise comebacki osaledes EMVl sprindis ning oma masinaklassis ka tava- ja pikal rajal. Taivo on ka kindlasti selle blogi üks sala lugejatest. Loodetavasti teeme ka tulevikus koos nii mõnedki matkad. Läbi käimata marsruute jagub! Piirid on lahti. Äkki juba see suvi Šveitsis?
Kõigile teistele aga...
Seda te küll oodata ei osanud!!!

4 kommentaari:

Jürgen ütles ...

Muide, saabuval suvel möödub legendi staatuse omandanud Läti Tissi matkast Valgast Riiga minu arvestuste järgi kümme aastat. Mis oleks veel sobivam viis seda tähistada, kui läbida sarnase umbes sama tähenduslikkusega marsruut Chamonix - Zermatt?

Anonüümne ütles ...

Nt. üks kaalumist vääriv võimalus on läbida EMV pikal rajal ja 50. (!) Hiiumaa KV orienteerumises + õhtune saun raudselt ühel Eesti ürgsemal/parimal o-maastikul Kõpus (m 15:000, h:5m, max k.v nõlval üle 50 m).

Vaadates viimaste aastate Jukola tulemusi, olen kindel et paljud HD21 wanna-be'd saavad võidetud nii Oti, Merikese, Taneli kui Taivo poolt.

Peeter ütles ...

Kes siis seekord kirvest kaasas kannab?

Anonüümne ütles ...

On küll salalugeja.