13 juuni 2010

liha surm

Alustame rõõmsama noodiga! Sellise postkaardi leidsin Primorsko linna pealt. Nii näevad kohalikud elanikud oma rajooni.
Usinamad lugejad teavad, et vigastasin vasaku jala säärelihast EMi teatejooksus. Sellest ajast on omajagu vett merre voolanud.
Esimese hooga oli küll jalg väga valus aga hakkas imekiiresti taastuma. EMilt koju jõudes kõndisin juba ilusa sammuga ning esmaspäeval ja teisipäeval õhtustel jalutuskäikudel sain lausa testiks mõned jooksusammud teha. Kõik paistis väga lubavana. Kolmapäeval lõunast aga hakkas allkäik. Jalg hakkas iga tunniga järjest hullemaks minema. Ööl vastu neljapäeva valutas lausa nii, et ei saanud magada.
Neljapäeval käisin arsti juures, kes mudis seda omajagu ja siis lõpetuseks tegi portsu süste otse lihasesse. VALUS RAISK. Süstide tulemusena läks asi meeletu kiirusega väga hulluks. Päeva teine pool oli nii hull, et mitte midagi ei saanud teha. Iga liigutus pani säärelihase mitmeks minutiks valust tuikama. Ja valu oli tugev.
Õnneks hakkas reedel asi siiski paranemise märke näitama ja nüüd pühapäeva õhtuks olen samas kohas tagasi, kus olin teisipäeva õhtul ja loodetavasti saan siit jätkata paranemist. Kahjuks on asi siiski piisavalt tõsine, et pidin loobuma ühest hooaja tähtsaimast stardist - Jukolast. Asi on sedavõrd valusam, et olin määratud vastutusrikkaimale vahetusele.

Kartofiilidele ka sortiment kaarte Bulgaariast. Osa radadega, osa ilma.

Kommentaare ei ole: