25 august 2009

Päevakuhooaeg on peal!

Samal ajal, kui selgitati maailmameistreid, alustasin mina rahvasportlasena päevakuhooaega. Ja nii eelmisel nädalal kui ka sel nädalal pakuti väga kvaliteetset meelelahutust Tallinna Kompassi päevakutel.
Eelmine esmaspäev oli koridor-o, mis osutus väga mõnusaks orienteerumisharjutuseks. Kombineerides endas korralikku kompassiharjutust ja reljeefilugemisharjutust. Maastikuna oli kasutusel Kodasoo kaart, mis on üks väheseid enam-vähem-kaarte siin kandis. Kuna polnud ette nähtud, siis ma kiiresti ei jooksnud. Muidu oleks tõenäoliselt eriti šeff treening olnud.

Eile pakuti orienteerumisnaudingut Vääna-Jõesuu kaardil. Formaadiks reljeefikaart. Maasikul oli piisavalt reljeefi, et saada korralik reljeefiharjutus. Samas oli kohati piisavalt vähe reljeefi, et saada korralik kompassiharjutus. Kahjuks pärssis tehnilist sooritust eelmisel päeval söödud ploomilaadung, mis hakkas esimese ringi poolepeal väljapääsu otsima ja takistas selget mõtlemist. Laadungist vabanenuna nautisin orienteerumiselamust täiel rinnal. Lahe oli!

Tegelikult ma tahtsin öelda, et käige päevakutel inimesed!

1 kommentaar:

Risto Kiilberg ütles ...

Krt, ma tegin Väänas peaaegu täpselt samad vead mis sina, ainult ühe eriti ägeda tegin veel lisaks. Sarnane mõtlemine vist :)