23 august 2009

Heavy Metal Nonstop

Nagu viimasel aja kombeks, algab ka tänane sissekanne hitihoiatusega. Seekord siis pigem hitimeeldetuletusega. Aastal 96 kuulsin Kurgjärve laagris laskesuusatajate magnetofonist seda lugu. Interneti ajastul olen ma teda otsinud aga kuna originaalis anti välja vaid kasseti kujul, siis ei õnnestnud teda hankida. Nüüd 2009 aasta suvel tuli B.D.Ö. jälle kokku, esines Rabarockil ja andis välja best of kogumiku nimega Heavy Metal Megahits. Täna õnnestus album omale soetada ja vaimustus on suur. Peal on kõik klassikud! Antud lugulaulu kohta ütleb youtube info nii: Ilmselt B.D.Ö. kõige esimene video. Epohhiloov hümn helgele homsele. Esimese nonstopkasseti nimilugu jne. Lugu on ligemale 20 aastat vana, homne on käes. Kas on ka helge?

Sportlikus plaanis on olnud töökas kuid mitte läbimõeldud nädal. Esimesed kaks päeva tegin hommikuti korralikud jõutrennid ja õhtuti kerged orienteerumised. Neljapäeval toimus fiasko Hiiemäel, kus tulemus jäi viletsa vaimse, füüsilise ja tehnilise valmisoleku taha. Vähemalt sain korraliku pingutuse ja ilm oli ilus.
Laupäeval kogunesime Jürgeni, Timmo, Mareki ja Rehaga värskelt avatud Vabaduse väljakule ja panime Rapla poole leekima. Kui esimesed kilomeetrid pingutasime, et rahvaga kaasas joosta, siis linnapiiril pidime Presidendi kõne tõttu kaotatud aja tagasi jooksma. Iseenesest kurb, kuna raja äärde oli kaasa jooksma tulnud omajagu inimesi aga graafikujärgne 3:50 tempo käis enamusele jõu. Sellest hoolimata tundusid inimesed õnnelikud. Joosta oli ka põnev. Natuke ajas hamba verele ja tahaks võistluse formaadis midagi analoogset joosta. Samas nauditavaks tegigi ürituse graafikujärgne tempo, mis ei käinud üle jõu. Igatahes jõudsime ilma vahejuhtumiteta Raplasse täpselt siis kui pidime ja saatsime järgmise meeskonna teele. Preemiaks saime ilusaimad riided millega ISC on kunagi maha saanud. Komplimendid disaineritele minu poolt.

Pilt varastatud internetist!

Tulev nädal läheb puhkamisele ja kiiruse timmimisele ja juba järgmine laupäev saan teada, kas peaks hooaja pooleli jätma ja järgmiseks valmistuma hakkama või üritan veel sügisel endast viimast kätte saada. Starte igatahes jagub!
Ahjaa..., tulevikule mõeldes tahaks siia tsiteerida mõttetera: Ma tean, et elada tuleb nii: käsi kullas, perse mullas. Just nii. Mitte: käsi kullas või perse mullas. See on argpüksidele. Käsi saab kulda ainult nii, kui vajutad teise käega pidevalt perseid mulda. Võõraid perseid.

Kommentaare ei ole: