05 juuli 2010

Country and western

Soojenduseks törts rulasõittu ja kantrimussi!
5 nädalat on aega, et tuhast tõusta. Impossible is nothing!
Eelmine nädal tegin ka mõned kiiremad stardid. Kolmapäeval jooksin klubi maastikutestjooksu. 6,2km läbisin ajaga 27:57. See on küll praeguse seisuga klubi rekord aga see ei maksa midagi. 27 juulil plaanin vähemalt minuti sealt ära hammustada. Enesetunne ja minek oli niivõrd kehvad ning vormi ma alles lähen.
Laupäeval osalesin Kisko Triatlonil. Valisin laste- ehk lühema raja. Distantsin olid 500m ujumist, 21,5km ratast ja 5,3km jooksu. Võistlust vürtsitasid 27kraadi sooja ja raske rada. Ujusin standartselt 20min/km ehk startisin tagareast ja veest tulin välja ajaga 10:13. Vahetusalas kohmerdasin natuke liiga kaua. Ei saanud särki selga jne. Aega läks 2:01. Rattaetapil panin kohe leekima ainukese käiguga, mis mul on. Täiskiirusel. Võtsin oma uhiuuesti Helkama Kulkurist välja kõik, mis sai. Ja sai palju. 80 eurose matkarattaga paarituhandeste temposõidurataste vastu on ka võimalik imesid teha, kui vähegi meest taga on. Igal möödasõidul lasin ka kella, mis mul praktiliselt lenksu küljes on. Rattarada oli raske, pakkudes pikki tõuse ning samas ka pikki laskumisi. Laskumistel jäi mu ratta 7st käigust selgelt väheks. Siiski sain oma PB kirja 58km/h. Rattaetapil üllatuslikult tõusiin julgelt 10+ kohta ja aega kulutasin seal 40:23. Rattalt jooksule oli mul kerge üle minna. Kiiver peast ja leekima (vahetusele kulus 29sek). Aja kokkuhoiu mõttes oleks ju võinud ka kiivriga joosta aga tundus mõttetu või mis. Jooksurada nagu ka rattarada algas korraliku tõusuga ja jätkus samas rütmis. Jalad olid pööraselt rasked. Kuskil maal tuli vastu liider, kelleks üllatuslikult oli naine ja kes jooksis pöörase tempoga. Jõuetu tunne tekkis. Jooksin terve aja hirmus, sest vahetusalast väljudes olid minuti sees seljataga kaks klubikaaslast. Jooksurajal võtsin veel mõned skalbid ja lõpetasin päeva parima jooksuajaga (19:26) kokkuvõttes kuuendal kohal. Võitjale/naisele kaotasin mingi 8 minutit umbes või midagi. Pöörane. Triatlon on tõsiselt lahe spordiala!!!
Tyylipyörä! Sellisega kütavad ässad triatlone!!!

Pühapäeval mõtlesin teha tõsise orienteerumisstardi. Kahjuks laupäevane triatlon ja pööraselt kuum ilm nullisid kogu ettevõtmise. Joosta jõudsin 4 punkti ja siis läks edasi kulgemise peale. Lõpetasin 6,5km raja ligi 45 minutiga ja 4 minutise kaotusega võitjale.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ma loodan, et genekas oli peal ja tuli säras, kui võistlust tõmbasid. Ohutus ennekõike!

näär

Anonüümne ütles ...

Kõrvemaa traitlonile pead tulema. Utarile ja Ailtile on konkurentsi vaja, Malsroos on samal ajal Portugalis.

L.

Anonüümne ütles ...

Hell Yeah! Ma kujutan ette mingeid vanu triatloni ässasid kellest sa kella lastes möödusid. Valus võis neil olla, valus!

Kõrvemaa triatlonil on sellise vokiga jama, sest seal on maastikul ratta rada :)

Ära siis MM'i triatlonide nautimisega ära unusta :))))))

arti