06 jaanuar 2010

Muusikanõukogu!?

Kord tulid käsikäes iseseisvus ja satelliittelevisioon... Kasvueas inimene on jube vastuvõtlik. Kas see oli parim, millega mind mõjutati?

5 kommentaari:

Risto Kiilberg ütles ...

B&B Kicks Ass! Mõjutused olid kohati nii tugevad, et Eenikuga pidime ükskord joogisena Pärnus koeraga jalutavad pensiokad rajalt maha võtma ... http://www.youtube.com/watch?v=fj1J4ifXMGc

Timo ütles ...

Väga huvitav, aga kas 30 lõuga tõmbasid aastavahetusel ära?

Peeter ütles ...

Kule tõmbasin jah. Kahjuks olin üksi kodus, kui seda peale kerget soojendavat suusasõitu tegin. Kass oli olemas ja nägi ka loomulikult. Nurrus selle peale loomulikult aga unustas kiiresti ja hakkas sööki nuruma. Aga siiani vaatab mind teise pilguga.
Kahjuks pole nüüd juba 7 päeva seda omadust treeninud ja tase langeb koguaeg. Selleks ajaks, kui sinuga kohtun siis on tõenäoliselt maksimum langenud tagasi kuhugi 10 juurde. Kahju tegelikult!

Mihkel ütles ...

Timo, mis numbritest ise räägid? Või teed juba ainult sangpommiga?

Timo ütles ...

Nagu iga superkangelane vajab antikangelast, on ka ühele lõuatõmbajale vaja konkurenti. Kui vastane Islandile kolib, kaotab lõuatõmbamise harjutamine oma mõtte. Arvan, et praegu tõmbaks suure hädaga 10. Pets, osta omale ilusad ujumispüksid ning tee enne meistrivõistlusi metsas mõned proovijooksud, telekas pead hea välja nägema. Annika peab midagi uut välja mõtlema, seelikuga jooksmine ei üllata pärast enam kedagi.