14 detsember 2009

Tirimislaupäevak vol 3?

Sel nädalal kogunesime pikema tseremooniata Kõverjärvele. Kohale oli saabunud sel korral natuke rohkem inimesi ja esimest korda sel aastal saab ainult kerge liialdusega öelda, et toimus mass start. Stardijoonel oli kokku kuus tirijat ja salamängijana liikus metsas veel üks jooksja.
Kõverjärve maastik on nõudlik, mets tihe ja tehtud treeningutest hakkab väsimus ka juba vaikselt akumuleeruma. Selle kõige koosmõjul ei käivitunud kõik mootorid korralikult ja jooks kulges väga vaevaliselt. Kuna kolmanda punktiga tegin väikse vea ja ka viienda punkti juures seisin natuke liiga palju, siis jäin kohe jooksu alguses liidritest maha. Jätkasin omas mugavas rütmis ja üllatunult, kuid rahulolevalt avastasin peale pikka etappi, et ees pole enam jälgi. 14-15 etapil nägin tagant Jürgenit lähenemas ja kuni raja lõpuni tundsin teda endale kuklasse hingamas. Hirm teeb inimesega imesid, Jürgen lõpetas minust 1,5 minutit hiljem koos Sandri ja Chiefiga.
Tsiteerides klassikalisi spordikommentaatoreid: "Jimmy may be renowned for his personal hygiene, Scott, but after that performance, he's starting to reek... Of gold. "

2 kommentaari:

Markus ütles ...

punktide 20-21 vahel raiesmikul asub legendaarne lohk, kuhu Põlvamaa noorhärrad lühiraja päeval liugmiinid paigaldasid. Päev hiljem selgus, et vaatepunkt oli paigutatud keset miinivälja!

Lauri ütles ...

Puusepp meenutab:)
Möödas on õnneks 6 aastat ja miinid on aegunud. Laupäevane trenn oli mõnus segu kiirest liigutamisest, tehnilisest o-rajast ja hurmavast talveilmast. Oli ülimalt tore.