18 mai 2006

EMi kaardid


09.05 lühiraja B-finaal, rada 6,1 km, aeg 35.53



11.05 tavaraja eeljooks, rada 9,7 km, aeg 76.30



13.05 teade, rada 9,2 km, aeg 48.39




EM läks p*****!
Lühiraja finaalikoha pudistasin ühe lollusega ära. Samas arvestades konkurentsi tihedust ja sooritust b-finaalis ei oleks ma finaalis suutnud suurt midagi korda saata.
Tavaraja eeljooksuks ei olenud ma lihtsalt valmis. Ei füüsiliselt, ega vaimselt. Raja alguses sai rinda kõva laksu (testrivöö päästis hullemast), peale seda hakkas "lehm" kraavi vajuma. See oli mannetu ja häbiväärne sooritus.
Puhkusenädala ainuke pärl oli teade. Sander tõi võistkonna vahetusse väga intrigeerivas seisus, ma lihtslt pidin endast maksimumi välja võttma, et seda seisu hoida. Viimane ala näitas, et puhanud ja motiveeritumad sportlased võivad teatud situatsioonis ennast ületada. Aga Sandri ja Markusega olen valmis iga kell uuesti teadet jooksma. Vennad ikka tirisid!

Mis edasi? Eks, aeg näitab. EM oli üks verstaposte. Siit edasiminekuks peab tegema teatud muudatusi. Aga eile tuli Harju MV hõbe (võitis loomulikult Helbeke), tundub, et vorm tipp sai valesti ajastatud:)


Teate valu.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Teade näitas, et põhimõttelislt on ju võimalik võidu kakkuda küll. Äkki peakski panema panuse konkreetselt ühte kohta edaspidi, mitte üritama kõiki alasid teha.

arts

Andreas ütles ...

Jutus on iva. Olen endale ammu aruandnud, et maailmatasemel tavaraja meest minust ei ole. Kuid samas oli suur tahtmine kodumaastikel tavarada joosta. Minu jaoks tähendab korraliku tavaraja jooksmine head valmistumist, nii füüsilist, kui vaimset. EMil see ei õnnestunud. Aga, eks ma võin ühe käe sõrmede peal õnnestunud tavarajad üles lugeda. Ebaõnnestumiste jaoks oleks vaja rõvedalt rohkem näppe:)
Siiamaani ongi parimad tulemused tulnud teates. Vahetus võitluses suudan füüsiliselt endast rohkem välja pigistada, kui üksi liikudes. Samas arenguruumi on kõvasti. Juhul, kui ma veel suurvõistlusi jooksen siis kaalun tõsiselt tavarajast loobumist. Teatest kindlasti ei loobu. See show tirimine. Järgmine tavaraja test 2,5 nädala pärast Salduses. Hea jooks motiveerib, eriti peale EMi paska.
Pets - vt. http://www.harjusport.ee/. Tavarada Soodlas 24. mai. Tule pane Helbeke paikka!

Anonüümne ütles ...

päris hea pilt

Anonüümne ütles ...

Teates ei saanudki kehvalt panna, sest rada oli eriliselt labane. Kehvalt sai minna ainult persses tervisega, a´la Mareki sooritus. Seepärast ei tasuks sellest teate kambas jooksmise nn heast sooritusest eufooriasse minna.
Ott

Andreas ütles ...

Eufooriast on asi kaugel! Tase on vilets, olen sellega nõus. Samas, kui ei jõua tüüpidega ka võidu "krossi" joosta siis oleks seis veel eriti nutune. Teade näitas, et füüsiline valmisolek ei olnud kõige jubedam ja see teadmine tuleb edaspidises tegemistes kindlasti kasuks. Olle lehel (http://olle.sportnet.ee/uudis.php?id=214) oli hea tsitaat Tore Sandvikilt, tema tabas asja olemuse väga täpselt.
Kahjuks on Eestis vähe Olle sarnaseid orienteerujaid, kes suudavad individuaalselt maailmas läbi lüüa, samas on meil piisavalt tegijaid kelle silmapaistvamad tulemused pärinevad kambas jooksmisest. Mina nende seas.

Anonüümne ütles ...

Alistasite meid - hea töö kõigilt! Helbeke üksi kolme vastu ikka ei saa.

Nüüd pole enam midagi tagasi vaadata. See oli hea treeningnädal. Teateid tuleb joosta - seal on näha, kuidas asi käib. Baltikad kotti! Sirmais on null, tühi koht.

Olle