24 aprill 2006

Jüriöö fotoreportaaž

Tänu fotograaf Raineri aktiivsele tööle on olemas mõned fotod viienda triumfi meenutuseks.
























Vaatamata rutiinile oli tore. Kiidan võistkonna kaaslasi. Kõik jooksid liidritele vastavalt. Ise jooksin maksimumiga, ei osanud arvestada, et Kirtil on vahetuses nii suur edu. Uskusin, et Silver tuleb lähema 30´´- 45´´ järgi. (PressiKP info ei olnud minuni jõudnud) Kuigi algul rabistasin väheke (ei suutnud kaardi pealt kõike korralikult välja lugeda) siis „koduõues“ suuri raskusi ei tekkinud. Ma ei ole küll sanitaartsoonis kunagi ühtegi KPd võtnud, kuid keskkooli ajal lõppesid paljud pikemad jooksuotsad veepuhastusjaama väravas. Maastik oli tuttav.

Väike provotseeriv analüüs ka...

Tammed I + Tammed II = 6:21.34
Kobras I + Kobras II = 6:28.00

Seljavõit! Järgmine aasta jälle!

4 kommentaari:

Erkki ütles ...

Ilusad pildid on ta teinud!
Endal oli viimane Jüriöö ankru kogemus Tõstamaalt, kus Hiiekas mulle selgelt koti pähe tõmbas. Samas teadsin, et aeg on edasi läinud ning enesekindlust juurde tulnud. Peale kõigi eelnevate väga head, kordan, väga head sooritust, oli ~9 min eduseisus rajale turvaline minna. Riskima ei pidanud ning paljud etapid jooksin vägagi kindlalt kontrollides. 10-ndas punktis kaotasin läätse kuid kuna tempo ei olnud maksimaalne siis see otsustavalt ei seganud.
Võistluseelne vaatlus lubas Kobrasega tõsist võitlust, eriti tugevad paistsid eelmise nädalavahetuse põhjal naised. Kuid ....
Tore võistlus oli ja öise võistluse jaoks oli maastik ka hea.

Viivi ütles ...

Erkki, tänan sind komplimendi eest! Kui keegi aru ei saa, siis oli ETV-s sinu vastus küsimusele, kas ka järgmisel aastal Tammed võidavad: me pole veel nii vanad, niiet miks mitte.

Anonüümne ütles ...

Veel pilte leiate aadressilt: http://community.webshots.com/album/549819037TRzglW

Tekitasite tunde nagu oleks ise võitnud!
Tänan.

Lauri ütles ...

Suured tänud minugi poolt piltude eest. Samuti oli hea vaadata ajavõrdlust Kopra ja Tammede 2 võistkonna vahel.:D