12 juuli 2012

Uutele pettumustele vastu!


Väga pikka aega pole midagi kirja saanud. Mitte, et midagi toimunud või tehtud ei oleks vaid, et elu lihtsalt ei võimalda. Praegu tekkis üle väga pika aja esimene auk, kui pean sisustama Turust Lausanne'ini mineva aja. Tõenäoliselt leiduks ka targemat tegevust selle aja sisutamiseks aga kell 3 tõusnud inimese aju ei tööta nii efektiivselt, et seda aega kasulikult kasutada.
EM läks enne kevade tervisejamade tõttu aia taha. Otsustasin edasisest katsetamisest loobuda ja keskenduda kaotatud aja tagasi tegemisele. Kaotada polnud suurt midagi, võita palju.
Mmi koht mulle siiski erinevatel põhjustel anti ja vormikõver hakkas ka liikuma ülespidi. Esimese treeningtsükli lõpus joostud Jukola andis positiivse signaali. Kahjuks oli esimene tagasilöök kiire tulema. Voose metsades peetud jaanipidustuste käigus väänasin väga tõsiselt jalga. Nädal jooksutreeninguid jäi vahele ja teine nädal sinna peale oli häiriv tegur koguaeg kohal. Nüüd on jalg laias laastus korras aga trenni pole enam võimalik teha. Aeg on lihtsalt selleks korraks otsas. Pühapäeval vaja juba starti minna. Natuke kahju on. Eriti meeldiv oleks minna starti mõttega, et olen saanud teha kõik võimalikult hästi.
Maalisin võibolla natuke kurva pildi. Olukord siiski pole päris lootusetu. Väänatud jalast hoolimata pigistasin mitmelgi korral endast viimase välja ja eelmine nädal tegin väga põhjaliku tühjendusnädala. Polari “mingil-määral-tõtt-rääkiv” fitness-test ütleb, et olen parimas vormis, kui kunagi varem. Kolm päeva on aega ennast nüüd laadida ja siis endale ja maailmale tõestada, et Polari insenerid juba naljalt ei eksi.
Jooksen MM-il tavarada. Eeljooksud on pühapäeval, finaal neljapäeval. Täpselt minule jõukohane programm. Teates on vist raske looduslaste vahelt löögile saada. Olen siiski valmis vajadusel aitama.
Mõned numbrid ka siia, mille abil endal eneseusku tõstan. Võrreldes 2012 aasta EM-iga olen:
55 päeva vanem (loe: kogenum)
77,5 tundi treenitum
16 orienteerumisvõistluse ja 4 orienteerumistreeningu võrra kogenum
ca 5kg kergem!

Musikaalne etteaste ka loomulikult!!! Keha ja vaim noh...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Mina usun Peeter Pihl'i.