15 august 2011

Lühiraja kvalifikatsioon ehk kreeklaste kättemaks


Eilne lühiraja kvalifikatsioon ebaõnnestus täielikult! Minu edasipääsemine finaali on juhuse ja hea õnne töö. Sellel pole mingit seost minu orienteerumisoskuse või füüsilise vormiga.
Läksin võistlusele peale ensekindlalt. Lootsin sellest jooksust mitte edasipääsu finaali vaid head tagasiset enesekindluse tõstmiseks, et läheksin finaalile vastu lõug püsti. Jooksu algus sujuski hästi, kuni sain kätte üha enam inimesi ja lasin nendel ennast häirida. Tundsin vajadust nendest kiiresti mööda saada, et oma tööga jätkata aga seda tehes unustasin tähtsaima - orienteerumise. Raja lõpuosas libastusin veel totaalselt ja tegin 2,5+ minutise vea, mis rikkus tuju eriti ära. Peale finišit jäi enda üle ainult pahane olla. Rõõmustamiseks põhjust polnud. Viimati libastusin orienteerumisrajal päev enne jaanipäeva. Vahepealt jooksin 10 head või väga head võistlust ja nüüd selline fiasko. Kas selles saab süüdistada kolme nädalast võistluspausi? Loodetavasti. Õnneks sain nüüd hea stardi ning homme veel kaks tükki ja reedesele hooaja peastardile lähen vastu juba paremini valmistunult, kui eilsele kvalifikatsioonile. Enam ei tohiks olla metsas ka nii palju segavaid faktoreid. Rohkem oma tööd!
Pilk on tühi nagu kell. Pole veel mäestikust taastunud. worldofo.com

Kõik homse tööpäeva meeldivamaks tegemiseks vajamineva leiab siit:

Lühiraja kvalifikatsiooni tulemused leiab siit:

2 kommentaari:

Arthur ütles ...

hetkel veel teadmata, kuidas kellelgi sprindi eeljooksus läks aga MM-i kohta masendav teostus, mis puudutab tulemuste väljastamist. kommentaatoritel ei jäänudki lõpuks muud üle, kui lihtsalt vait jääda, sest ühtegi tulemust ei tule...
finalistid ilmselt tõmmatakse kaardipakist:)

Anonüümne ütles ...

Kahjuks jõuab mägedeefekt pärale pärast mm-i lõppu, kõigi eelduste kohaselt. Kui varem tõesti kogemust pole, siis ilmslt on käsil hetkel raskeimad päevad. Hiljem nii sügavaid mõõnasid enam ei tule ja kraanid keeratakse lahti järjest varem, võibolla ka pikemalt. Nädal on muidugi ka napivõitu. Eks see kogu värk ka väga individuaalne. Aga soovitaks ka pärast mm-i jälgida paari nädala jooksul enesetunnet, tuleviku jaoks.