06 oktoober 2010

Eesti Meister Orienteerumise Öisel Tavarajal!!!

Mina jah! Alloleval kaardil on graafiliselt kujutatud minu sooritus Soome MV öistel. Ma ei teagi, mis täpselt juhtus. Erakordne soorituse lagunemine. Fiasko! Kompassi, kaardi ja looduse vahel polnud järsku mitte mingisugust seost. Kõik kolm näitavad eri suunda! Mida uskuda? Parimad läbisid raja 65 minutiga. Ma olin esimeses raadios 3,4km peal 42 minutiga. Tase!



Samas olen treeningutesse uue särtsu leidnud. Taasavastasin enda jaoks mõnda aega kadunud olnud vana - Muusika! Viimase nädala eriliseks lemmikuks on album nimega Official Live: 101 Proof. Seoses selle albumiga olen ka välja otsinud video lähiminevikust. Saadan alloleva looga tervitused neile õnnelikele, kellel oli au 91 aastal Moskvas kohapeal olla.


5 kommentaari:

Jürgen ütles ...

Oleksid kümnenda punktini välja kannatanud, oleks saanud ikka raja _kõige_ kaugemat punktist ära tulla.

Timmo Tammemäe ütles ...

Natukene minu stiilis..

risto ütles ...

fatality

Anonüümne ütles ...

Toores Pets! Kas võtsid spiraaltehnika ka ikka kasutusele? Sik-sak tehnika on paari punkti juures selgelt kasutust leidnud.

Erkki

Anonüümne ütles ...

Sa polnud ainuke, kel ajutegevuses häireid oli ... ma matkasin ikka lõpuni, aga ... vt. http://routegadget.tulospalvelu.fi/cgi-bin/reitti.cgi?act=map&id=42&kieli= H50
RR