10 detsember 2010

Lujaa LADA Laatua

Kunagi ammu on täiesti sõltumatult soome reklaamiinsenerid välja mõelnud minu selle talve treeningute moto - "Lujaa LADA Laatua!"
Kuupäev on tiksunud juba detsembri keskpaika. 40 päeva on juba uue hooaja kallal korralikku tööd tehtud. Tuleb tunnistada, et sel aastal on käivitamine oluliselt vaevalisem olnud. Samas on nüüdseks raskemad hetked möödas ja saab pilgu rõõmsalt tulevikku suunata. Lihasvalu on üle läinud ja jäänud on nälg!
Tulevaks hooajaks teen väga väheseid asju samamoodi kui eelnevatel hooaegadel. Muutused on nii dramaatiliselt suured, et natuke isegi minu enesekindluse kõikuma löönud. Sarnaselt eelnevate hooaegadega kannan siiski aluspesu kõige all ja jooksen jooksutossudega. Mis aga treeningute ülesehitusse puutub, on teisiti. Ma väga kahtlen, et ma oluliselt nõrgemaks korralikult treenides muutun aga kas areng liigub oodatud suunas ja on loodetud suurusega, seda ei oska küll öelda. Eks kuskil mai teises pooles ja juuni alguses saab teada.
Kui nüüd esimest 40 päeva treeningust võrrelda eelneva treeninghooaja esimese 40 päevaga siis on suurimaks erinevuseks see, et ma sel aastal puhanud oluliselt rohkem. Kokku on selle aja peale kogunenud 14 puhkepäeva, millest 8 on täispuhkepäeva. Kogu selle puhkamise juures olen siiski treeninud rohkem, kui eelmisel aastal.

...

Alustasin eile laeval. Lootsin, et lõpetan kodus. Kuul on nii koos.
Illustreerimiseks üks treening möödunud nädalast. Samal maastikul joosti 1966 aastal MM. Olulisel teistsuguse kaardiga. Jooksin kompassita, et kaardilugemist õppida.

4 kommentaari:

Jürgen ütles ...

Kas need puhkepäevad on päris puhkepäevad või hoopis reisi- ja tööpäevad?

Markus ütles ...

Millest seesugune kardinaalne muutus?

Silver ütles ...

8 puhkepäeva nats palju, võiks olla 6. Aga osad olid vist haiguspäevad? Mul ka 8... Aga üldiselt oled tubli ja soovin edu plaanide realiseerimisel.

Anonüümne ütles ...

2013

http://ssl.mailpv.net/archive/show/97902