24 oktoober 2005

micr-O

I ring rada 3,27km 12 KP aeg 18.49


Algus konarlik. 1 KP juures raskusi teeklasside eristamisel, kompass aitas hädast välja. 3 KP tundus nii lihtne, et kaardilugemine jäi tahaplaanile. Peale 10 sek. seismist sai pilt selgeks. Edaspidi olin hoolikam. Kohati 10000 kaardi pealt raske asju välja lugeda.

II ring micr-O rada 1,26km 10 KP aeg 10.21


Minu jaoks oli 5000 üleminek raske, kohe magasin õige teerist maha ja ronisin üle mäe. Mind häiris, et 5000 oli suurendatud 10000, eriti segadusse ajas 4 m. kõrgusejoon. Kuigi üritasin olla tähelepanelik siis plaan oli pikalt mitte seista. Kokku võtsin kolm valet KPd samas jooksukiirusega edestasin teisi ligi 2´. Olin ainuke H21 võistleja, kes sai üle kahe trahvi samas ajaliselt olin ma selle lõigul kiireim (koos trahvidega). Kui pea ei võta eks siis peavad jalad töötama.

III ring rada 1 km 4 KP aeg 6.33

Viimasel ringil ei eksinud. Puhkehooaeg andis eriti tunda tõusudel. Ülearu vahule ennast ei ajanud, kuid kindlasti ei olnu see kerge jalutuskäik.

Hea kogemus. Arvestades asjaolu, et Skandinaavias levib see distsipliin hoogsalt siis tasub kasutada igat võimalust, et oma oskusi lihvida. Eriti minusugusel, kes kipub kauaks trahviringidele jääma.

4 kommentaari:

Andreas ütles ...

iga eksimuse eest pead jooksma trahviringi (25´´-35´´), idee poolest peaks see toimuma publiku ees (analoog laskesuustamisega). Pirtal õigustasid pigem trahviringid ja kiirem tempo, kui seisakud micr-o rajal (keskmisele kaardile on üritatud ka valed KPd joonistada). Peeter, kui Sul on Erkkiga sarnased ambitsioonid siis on viimane aeg micr-O-ga tutvust teha, varsti rahvusvahelisel areenil enam tavalist middle ei joosta vaid ikka koos microga (ma siiski loodan, et nii see ei juhtu).

Anonüümne ütles ...

eestis polegi vist võimalik publikule vaatamiseks mõeldud rada pakkuda. maastikud liiga nirud.
Ott

Anonüümne ütles ...

Saab, Ott, saab. Isegi sitast saab saia teha. Toetaja

Anonüümne ütles ...

Head isu siis sellise saia söömisel:)
Ott